VIBIR

A Vízbiztonsági Információs Rendszer (VIBIR) egy vízbiztonság tervezési szoftver vízellátó rendszerek üzemeltetői és a tevékenységüket segítő, felügyelő szakértők számára. A vízbiztonsági keretrendszer egy naprakész, felhasználói szinten szabadon használható alkalmazás.

Miért döntsön a VIBIR mellett?

Nagy kapacitással rendelkezik: A vízellátó rendszer nagyságától függetlenül, akár több vízbiztonsági tervet is elkészíthetnek bene saját kezűleg is.

A szervezeten belül alakíthatja ki a vízbiztonsági folyamatokat: az üzemeltető szervezet számára az egyes vízellátó rendszerekre adaptálható információk segítségével az üzemeltető cég vezetése számára is nyomon követhetővé és ellenőrizhetővé válik a rendelet előírásainak érvényesülése.

Átlátható rendszer: A több terv miatt kiemelkedően fontos, hogy a program átlátható legyen, az egyes rendszerek adatai jól elkülöníthetőek legyenek.

Költséghatékony megoldás: A külső szakértői díjakhoz képest igen kedvező áron érhető el a program, így nagyobb összegek kifizetése nélkül, a saját szervezeten belül ki tudja alakítani a vízbiztonsági folyamatokat.

Könnyen kezelhető: Nem kell hónapokat eltölteni a szoftver betanulásával. Kezelőfelületét igyekeztünk úgy kialakítani, hogy minél átláthatóbb, használata pedig könnyen megtanulható legyen.

Kinek ajánljuk?

Vízműveknek: Az egyes vízellátó rendszerekre adaptálható információk segítségével az üzemeltető cég vezetése számára is nyomon követhetővé és ellenőrizhetővé válik a jogszabályi előírásainak való folyamatos megfelelés. Továbbá a rendszer jól átlátható, mely által az egyes rendszerek adatai jól elkülöníthetőek.

Egyedi vízellátóknak: A VIBIR-rel szervezeten belül, sajátkezűleg készítheti el vízbiztonsági tervét, nem kell külső szakértőt bevonni tetemes összegekért. A külső szakértői díjakhoz képest igen kedvező áron érhető el a program, így nagyobb összegek kifizetése nélkül alakíthatja ki a vízbiztonsági folyamatokat.

Szakértőknek: A VIBIR az első olyan program hazánkban, amiben egyszerre több vízellátó rendszer vízbiztonsági tervét is elkészítheti a korábban megszokott idő töredéke alatt. A nagyfokú hatékonyságnak köszönhetően a megbízások száma akár meg is duplázható. A rendszerben egyszerre több tervet is elkészíthet, kezelhet, így bevételeit is növelheti. A felhasználóbarát kezelőfelület segíti a gyors és hatékony munkavégzést.

 

vibir

Tipp: Vegye igénybe képzéseink egyikét is, hogy részletesen megismerje magát a VIBIR szoftvert, valamint annak működését. A képzés elvégeztével képes lesz  a program önálló kezelésre, így költséghatékonyan készíthetik el a vízbiztonsági terveket, amiket folyamatosan aktualizálhatnak, és bármikor lekérdezhetik vagy megtekinthetik a korábbi adataikat.

Töltse le a Vízbiztonsági Információs Rendszer (VIBIR) demo verzióját a vibir.hu weboldalról, és próbálja ki Ön is mennyire hatékony. Ha bármilyen kérdése van a szoftverrel vagy a képzéssel kapcsolatban, bátran keresse munkatársainkat.